Kim jesteśmy?

Pizza.be maakt deel uit van Takeaway.com, een van ’s werelds grootste eten-bestelsites. Takeaway.com ontstond in het jaar 2000 in Nederland met de website Thuisbezorgd.nl, die er sindsdien marktleider is op het gebied van online eten bestellen. Onder impuls van het grote succes in Nederland, ging men in 2007 over de landsgrenzen heen kijken. Zo werden eten-bestelsites opgericht in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië, België en Oostenrijk.

In België werkt Takeaway.com onder de noemer Pizza.be. Met enkele honderden bezorgrestaurants verspreid over het land, is Pizza.be vandaag trots marktleider in haar sector. Maandelijks worden meer dan 100.000 bestellingen verwerkt.

Takeaway.com is intussen actief in 10 Europese landen… en dit aantal blijft groeien! Wij werken samen met grote ketens en bekende merken als Domino’s Pizza, Coca-Cola, Heineken en Ben & Jerry’s.

Onze belangrijkste kenmerken:

Het grootste aanbod van bezorgrestaurants in België

Met enkele honderden aangesloten bezorgrestaurants over heel België, hebben wij de meest uitgebreide dekking. Is er in jouw gemeente toch nog geen aanbod? Klik hier om jouw favoriete bezorgrestaurant bij ons aan te melden, en wij maken er werk van!

Een vernieuwende en gebruiksvriendelijke website: eten bestellen was nog nooit zo makkelijk!

Via 4 eenvoudige stappen heb je in enkele muisklikken je maaltijd besteld. Simpel en snel. Wil je toch meer opties, zoals het markeren van jouw favoriete bezorgrestaurant of het toevoegen van meerdere bezorgadressen? Maak dan een account aan en geniet van enkele interessante extra opties.

Eten bestellen, waar je ook bent

Thuis, op het werk of onderweg? Waar je ook bent, je kunt altijd bestellen via onze mobiele site en onze mobiele apps (iPhone en Android).

Je bestelling volgen tot aan de deur

Volg de status van je bestelling op de voet met onze Food Tracker®, bij alle restaurants die met onze eigen ontwikkelde software werken. Je kan de restaurants herkennen aan het Food Tracker® logo:

Een uitstekende klantenservice

Pizza.be heeft een uitstekende klantenservice, die 7/7 tussen 10u00 en 22u00 zo snel mogelijk antwoordt op al je vragen, en dit voor zowel consumenten als bezorgrestaurants.

Takeaway.com

Takeaway.com is de naam die alle internationale bedrijfsactiviteiten van ons bedrijf dekt. Op al onze websites vind je in totaal meer dan 28.000 bezorgrestaurants. We zijn actief in Nederland (Thuisbezorgd.nl), Duitsland (Lieferando.de), Groot-Brittannië (Takeaway.com), België (Pizza.be), Oostenrijk (Lieferando.at), Zwitserland (Lieferservice.ch), Luxemburg (Pizza.lu), Frankrijk (Pizza.fr), Polen (Pyszne.pl), Portugal (Pizza.pt) en Vietnam (Vietnammm.com).

Als intermediair tussen consumenten en bezorgrestaurants zorgen wij ervoor dat online eten bestellen toegankelijk wordt voor iedereen, klant én bezorgrestaurant. Wij zien het als onze taak om de beste eten- bestelsite ter wereld te ontwikkelen en onderhouden en om bestellingen zo snel en betrouwbaar mogelijk door te geven van de consument naar het bezorgrestaurant.

Takeaway.com investeert veel tijd in de ontwikkeling van haar websites, mobiele applicaties, bestelsystemen en andere technieken.

Doel en visie

Wij zien het als ons doel om online eten bestellen zo snel, makkelijk en betrouwbaar mogelijk aan te bieden aan consumenten en bezorgrestaurants.

Door onze website simpel en overzichtelijk te houden, bestel je met enkele muisklikken een heerlijke maaltijd, die bij jou aan huis of op het werk geleverd wordt.

Daarnaast willen wij het bestelproces ook voor bezorgrestaurants zo eenvoudig mogelijk houden. Wij verzorgen het gehele proces van het online plaatsen van de menukaart tot het doorsturen van de bestellingen via die methode die je als restaurant het beste uitkomt. Ook bieden wij gratis merchandise van Pizza.be aan en profiteer je als restaurant direct mee van al onze marketingactiviteiten op TV, radio, in dagbladen en online.

Geschiedenis

Het idee om een eten-bestelsite op te richten, vond zijn oorsprong in 1999 tijdens een familiefeestje in een klein dorp in Nederland. Directeur Jitse Groen wilde toen een maaltijd bestellen en dacht via internet wel bezorgrestaurants te kunnen vinden. Het enige wat echter op internet te vinden was, waren restaurants uit Amsterdam. Zo werd het idee voor Thuisbezorgd.nl geboren, de daaropvolgende dag was de domeinnaam reeds geregistreerd.

In het jaar 2000 werd Thuisbezorgd.nl gelanceerd. Sinds de komst van het breedbandinternet in Nederland in 2003 kende het bedrijf een enorme groei, waardoor het in 2007 internationaal uitbreidde met websites in onder andere Duitsland, Groot-Brittannië, België, Oostenrijk, Frankrijk, Zweden en Denemarken. Om internationaal onder één naam verder te gaan werd eerst gekozen voor de naam Citymeal, maar in 2009 is besloten verder te gaan onder de welluidende naam Takeaway.com.

Vandaag heeft Takeaway.com 3 kantoren van waaruit alle internationale activiteiten gerund worden. De Belgische vestiging bevindt zich in hartje Brussel, op wandelafstand van de Beurs. Vanuit het kantoor in Brussel worden Pizza.be, Takeaway.com France en Pizza.lu beheerd.