Restaurant aanmelden

Hoe werkt Takeaway.com?

U stuurt ons uw menukaart en wij plaatsen uw restaurant gratis op Takeaway.com. Vanaf dat moment ontvangt u bestellingen via onze eigen T-Connect kassasoftware, Takeaway Box (bonprinter), e-mail of fax. U ontvangt tevens een gratis website (bvb: www.restaurantnaam.be) en een unieke bestellink (www.takeaway.com/belgium/restaurantnaam) via dewelke (nieuwe) klanten nog sneller bij uw restaurant bestellen.

Komt mijn restaurant in aanmerking?

Om partner te kunnen worden van Takeaway.com, dient uw restaurant leveringen te doen binnen een termijn van 45 tot 60 minuten. Daarnaast is het restaurant het hele jaar door geopend (eventueel met uitzondering van vakanties/feestdagen).

Welke producten kan ik aanbieden?

Wel toegelaten: versbereide maaltijden, ijs, drank*
Niet toegelaten: chips, snoep, diepvriesmaaltijden, sigaretten, microgolfgerechten, conserven, films,...

*Informeer naar de voorwaarden.

Kan ik leveringen doen van thuis uit?

Neen, één van onze voorwaarden is dat u gerechten levert vanuit een restaurant of handelspand. Op die manier gaan we oneerlijke concurrentie en fraude tegen.

Ik heb een traiteurdienst, kan ik mij inschrijven?

Dat kan, op voorwaarde dat uw traiteurdienst 45 à 60 minuten na de bestelling kan leveren. Dient de klant vroeger te bestellen, bijvoorbeeld 3 uur of een dag op voorhand, dan is het jammer genoeg niet mogelijk uw traiteurdienst bij Takeaway.com aan te melden.

Kan ik alcoholische dranken aanbieden op Takeaway.com?

Ja, maar onder enkele strikte voorwaarden, waaronder:

1) Biedt u hoofdzakelijk versbereide maaltijden aan via Takeaway.com? Dan kan u indien gewenst ook alcoholische dranken verkopen.
2) Het is verboden om alcohol te schenken of verkopen aan min-16-jarigen en sterke drank aan min-18-jarigen. Bij twijfel over de leeftijd van de besteller, dient nagegaan te worden of de koper de vereiste leeftijd heeft bereikt door zijn/haar identiteitskaart te controleren.
3) U kan enkel sterke dranken aanbieden indien u beschikt over een geldige vergunning voor het verstrekken van sterke drank (Art. 16 accijnswet (dd. 7 januari 1998)).

Bij verdere vragen, aarzel niet contact met ons op te nemen.