Startside
Betalinger
Betalingsmuligheder
Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?
Betalinger
Betalingsmuligheder

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruge?

Vi tilbyder de mest populære betalingsmetoder for at gøre din bestillingsoplevelse så problemfri og ligetil som muligt.

Her er en liste over betalingsmetoder, der er tilgængelige ved kassen. (Husk, at nogle af disse metoder varierer på tværs af lande og restauranter):

Kontant
Vælg “kontant” ved kassen og betal derefter buddet lige uden for døren. Du kan vælge at betale det nøjagtige beløb eller inkludere drikkepenge. På grund af COVID-19 bør du dog overveje at betale online.

Kreditkort (American Express / Mastercard / VISA)
Vælg dit foretrukne kreditkort ved kassen. Du omdirigeres til Takeaway.com’s sikre SSL-sider for at gennemføre din betaling. Når betalingen er bekræftet, sendes din ordre direkte til restauranten.

PayPal
Vælg “PayPal” ved kassen, og vi omdirigerer dig til en sikker PayPal-formular. Følg instruktionerne for at afgive din ordre. Når betalingen er bekræftet, sendes din ordre direkte til restauranten. Takeaway.com tillader kun betalinger fra verificerede PayPal-brugere.

Tilføjelse af en tostrenget autentificering (2FA) på din PayPal betyder, at du tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til din konto, hvilket gør det vanskeligt for uautoriserede brugere at logge ind på din konto og bruge den på dine vegne. Når du aktiverer 2FA, modtager du en kode via SMS på din telefon. Du skal bruge denne kode og din Paypal-adgangskode for at logge ind.

PayPal-referencebetaling
Når du er logget ind på din Takeaway.com-konto, kan du linke dine PayPal-oplysninger til din konto. Vi tilbyder denne mulighed på den sidste side.

Når du har oprettet forbindelse til de to konti og betalt for din ordre med PayPal, gemmer vi dine Paypal-oplysninger automatisk. Så næste gang du afgiver en ordre, når du er logget ind, behøver du ikke udfylde dine PayPal-oplysninger eller bekræfte din betaling igen.

Det er altid muligt at fjerne PayPal-detaljerne fra din Takeaway.com-konto. Denne mulighed er placeret nederst på siden når du er ved kassen, efter du har logget ind på din kundekonto og valgt PayPal, som betalingsmulighed.

Bankkort derhjemme
Nogle restauranter tilbyder muligheden for at betale med dit bankkort lige uden for døren ved hjælp af deres bærbare bankkortterminal. For at gøre dette, vælg “bankkort derhjemme”. Buddet vil derefter medbringe enheden, så du kan betale for din ordre med kort.

Takeaway Pay
Har din virksomhed eller begivenhedsarrangør tilbudt dig madpenge til at bestille på vores platform? Hvor er du heldig! Takeaway.com giver dig mulighed for at bruge vores helt egen betalingsmetode til at betale for dit måltid.

Vælg “Takeaway Pay” ved kassen. Hvis dine madpenge dækker det samlede beløb for din ordre, er du klar til at gennemføre ordren! Hvis ikke, skal du vælge en ekstra betalingsmetode fra listen. Du kan lære mere om Takeaway Pay her.

Bitcoin
For at betale med Bitcoin skal du først installere en Bitcoin-tegnebog. Når din digitale tegnebog er oprettet, kan du vælge Bitcoin som din betalingsmetode på vores platform.

Vælg først “Bitcoin” fra betalingsmulighederne, og klik på 'bestil og betal med Bitcoin'.

Derefter omdirigerer vi dig til din Bitcoin-tegnebog. Du modtager en ny betalingsanmodning der, som handler Bitcoins for at betale for din ordre. (Vi bruger den aktuelle pris på Bitpay til at konvertere din Bitcoin-betaling.)

Når din betaling er gennemført, bliver du omdirigeret til vores webside. Din ordre er nu i vores system og sendes direkte til restauranten.

Betalinger ved hjælp af Bitcoins har ikke et transaktionsgebyr. Alle priser offentliggjort på Takeaway.com inkluderer moms, som restauranten skal betale. Vores udbyder BitPay håndterer alle disse betalinger.

Var denne artikel til hjælp?

Relaterede artikler

Hvordan får jeg en faktura for min ordre?
For at modtage en faktura for nogen af dine ordrer bedes du kontakte restauranten direkte. Du finder deres detaljer i din ordrebekræftelses-e-mail.
Min online betaling mislykkedes. Hvad skal jeg gøre?
Du modtager altid en bekræftelses-e-mail, når din betaling er gennemført, så tjek først din indbakke. Hvis den er der, kan du slappe af—vi har allerede sendt din ordre til restaura...
Er der gebyrer ved betaling online?
Nogle transaktionsomkostninger kan tilføjes din ordre afhængigt af din valgte betalingsmetode. Hvis dette gælder, kan du se omkostningerne, når du har valgt betalingsmetoden....
Er min online betalinger sikre?
Du og dine penge er i trygge hænder. Vi bruger sikre SSL-sider til at behandle din betaling. Disse sider sikrer beskyttelsen af dine personlige oplysninger såvel som dine transakti...
Kunne du ikke finde det, som du ledte efter?