Какво прави Takeaway.com, за да предотврати разпространението на COVID-19?

Какво прави Takeaway.com, за да предотврати разпространението на COVID-19?

Ние приемаме много сериозно текущата ситуация в световен мащаб, свързана с COVID-19. Това означава, че безопасността на нашите клиенти, куриери и ресторанти партньори е нашият основен приоритет.

Постоянно наблюдаваме ситуацията в различни страни, където извършваме дейност и следваме инструкциите от местните здравни власти. Ето някои от мерките, които сме въвели понастоящем:

Доставката е безконтактна
Предотвратяването на контакт от човек към човек ни помага да подобрим безопасността на нашите куриери и клиенти. Куриерът ще постави чантата за доставка пред вратата ти, ще позвъни на звънеца и ще изчака, докато вземеш поръчката си.

Онлайн плащане
За да избегнеш ненужен физически контакт и да повишиш безопасността си, те насърчаваме на платиш онлайн.

Обучение на персонал
Нашите куриери и персонал получават инструкции за здраве и безопасност във всички наши страни. Ние подсигуряваме на нашите куриери антибактериални дезинфектанти за ръце, маските, които се изискват локално и дезинфекциращи спрейове.

Takeaway.com също така изисква куриерите да подсигурят, че поръчката стига до теб безопасно. Инструктираме ги да поставят поръчката пред вратата ти и да отстъпят, докато я получиш, като гарантират, че храната ти не остава без надзор. Гарантираме, че твоята поръчка никога няма да бъде в директен контакт със земята.

При всички случаи те насърчаваме да проследиш поръчката си на нашия сайт, за да знаеш точно кога пристига храната ти, за да можеш да я вземеш незабавно след като чуеш звънеца. Takeaway.com следи разпределянето и използването на хигиенно оборудване отблизо, за да подсигури, че има непрестанни доставки към нашите хъбове и дистанционни куриери.

Беше ли полезна статията?
Не намерихте това, което търсихте?