Какво да правя, ако куриер се държи неприемливо?

Какво да правя, ако куриер се държи неприемливо?

Благодарим за отделеното време да ни докладваш.
Твоята безопасност е винаги наш приоритет и приемаме този въпрос много сериозно.

Ако смяташ, че здравето ти, безопасността ти или поверителността ти са в опасност в момента, моля, обърни се към съответните власти или към спешна помощ възможно най-бързо. Те могат да ти предоставят най-точни насоки и могат да ти окажат допълнителна подкрепа, при необходимост.

Междувременно, ние ще направим вътрешно разследване, ще съдействаме на властите във връзка с твоя сигнал и ще сътрудничим при официално разследване.
Уверяваме те, че ние изискваме от всички куриери да се държат отговорно и уважително винаги по време на доставка.

Това важи за нашите куриери, за независимите куриери и за куриерите на нашите бизнес партньори. Моля, изпрати ни възможно най-много информация за случилото се чрез нашия уебсайт за подаване на сигнал за инцидент.
Не забравяй да включиш датата, часа и местоположението, на което е възникнал инцидентът, името на куриера и/или регистрационния номер на превозното средство (ако има такъв) и описание на случилото се.
Нашият специализиран екип за разследване на инциденти ще прегледа случая.

Благодарим отново, че ни докладва за случилото се.

Беше ли полезна статията?

Свързани статии

Не съм доволен от куриерската услуга.
Съжаляваме да чуем, че имаш лоши впечатления от един от нашите куриери. Винаги се стараем да ти осигурим най-доброто преживяване. Получаването на обратна връзка от теб е от голямо ...
Как мога да споделя обратна връзка?
Bинаги се стараем да ти осигурим най-доброто преживяване. Получаването на обратна връзка от теб е от голямо значение за постигане на тази цел. Не се колебай да се свържеш с нас!...
Не намерихте това, което търсихте?