Има ли други фактори, които влияят върху подреждането на заведенията и магазините в списъка?

Има ли други фактори, които влияят върху подреждането на заведенията и магазините в списъка?

Hякои фактори, като качество или популярност, могат временно да повлияят на позицията на заведение или магазин в списъка.

Takeaway.com може също така да премести заведение или магазин на по-ниска позиция, когато знаем, че има вероятност поръчките да бъдат доставени на клиентите със забавяне поради фактори като климатични условия, тълпи от хора на определено местоположение, часове на отваряне, празници и капацитета на заведението или капацитета за доставка. И Takeaway.com, и заведението или магазинът могат временно да „затворят“ бизнес на платформата, ако е твърде натоварен, което се случва често.

Спонсорирани резултати
Takeaway.com предлага услуга на платено спонсориране, наречена „Топ в класацията“, която позволява на заведенията и магазините да подобряват видимостта си, като се преместват нагоре в класацията си в резултатите от търсенето за „Най-добро съвпадение“. Тази по-добра видимост е пропорционална на класирането, което иначе биха получили на Takeaway.com въз основа на факторите за класиране, изброени по-горе.

Например, заведение с 4 звезди може да се появи под заведение с 3 звезди, ако клиентът е по-далеч, така че обектът може да пожелае да повиши своята видимост, като използва „Топ в класацията“. Също така е възможно заведение или магазин да иска повече поръчки в определен ден на седмицата, така че ще използва „Топ в класацията“ в усилието си да увеличи своите поръчки в този ден.

Макар и „Топ в класацията“ да е страхотен инструмент за заведенията и магазините, основната цел на нашето класиране е да покажем на клиентите най-подходящите заведения. Заведенията и магазините имат ограничение по отношение на подобряването на тяхната видимост с „Топ в класацията“. Например, ще бъде твърде скъпо за бизнес номер 150 в далечно предградие да използва „Топ в класацията“ и да получи позиция номер 1 за целия град.

Ние също така ограничаваме броя места, с които може да се придвижи обект в списъка, за да подсигурим, че дори и когато обектите използват „Топ в класацията“, обратната връзка от клиента винаги директно ще повлияе на тяхната позиция в списъка. Искаме да възнаградим заведенията и магазините, които предоставят отлично обслужване на клиентите, като предлагаме на клиентите най-доброто възможно преживяване за поръчване на храна.

Любими
Можеш да запазваш заведения и магазини като „Любими“. Твоите любими обекти ще се появяват в начало на списъка, така че можеш лесно да ги откриеш.

Тестване
От време на време може да провеждаме тестове или експерименти, за да наблюдаваме и подобряваме нашата услуга, което може временно да повлияе на подредбата на бизнесите.

Беше ли полезна статията?

Свързани статии

Какъв е статута на заведенията и магазините, изброени на Takeaway.com?
Takeaway.com предоставя онлайн платформа за поръчки и доставка, в която има повече от 15 000 професионални заведения и магазини трети страни в цяла België, където потребителите мог...
Защо някои обекти имат надпис „спонсориран“ под имената им?
Обикновено, определяме класирането на заведение или магазин по разстоянието му от клиента, качество от отзиви и популярност. Колкото по-висока оценка има заведението или магазинът ...
Как е организиран списъкът с обекти?
Редът на фирмите в бизнес списъка на {brand Name} е динамичен и зависи от голямо разнообразие от фактори. Нашата цел е да покажем на нашите клиенти заведения и магазини, от които е...
Какви са основните параметри за класиране?
Разстояние: Най-важният фактор в класацията е разстояние. В Takeaway.com даваме приоритет на местата, които са най-близо до адреса за доставка, за да разпределим максимално поръчки...
Не намерихте това, което търсихте?