Stempelkaarten en stempels

Wat zijn stempelkaarten?

Als je een bestelling plaatst via Takeaway.com, heb je de mogelijkheid om stempels te verzamelen bij je favoriete restaurant. Deze stempels kun je inwisselen voor korting bij het restaurant waar je de stempels hebt verzameld.

De verzamelde stempels ontvang je op het e-mailadres dat je normaal gebruikt tijdens het bestellen via Takeaway.com. Je ontvangt een e-mail wanneer je nieuwe stempels hebt verzameld. Om de stempels in te kunnen wisselen dien je eerst vijf stempels te verzamelen bij een bepaald restaurant. Nadat je vijf stempels hebt verzameld, ontvang je een vouchercode met een waarde van 10% van het totale bestelbedrag van deze vijf bestellingen. Bijvoorbeeld: als je vijf keer bestelt voor 10€ dan krijg je een vouchercode ter waarde van 5€. Vergeet niet dat je het minimale bestelbedrag van het restaurant moet bereiken om de korting te kunnen gebruiken.

Voor het sparen van de stempels kun je gebruikmaken van alle betaalmethodes, maar om ze in te kunnen wisselen dien je gebruik te maken van een online betaalmethode.

De vouchercode is 90 dagen geldig. In de e-mail vind je de vervaldatum.

Ik heb geen e-mail met een stempelkaart gekregen.

Zorg ervoor dat je bent aangemeld voor de nieuwsbrief. Ben je hiervoor al aangemeld, maar heb je toch geen e-mail van ons ontvangen met informatie over je stempelkaart, controleer dan je spambox. Als de e-mail niet in de spambox te vinden is, neem dan contact op met onze klantendienst (be@takeaway.com). Vul hier het e-mailadres in dat je hebt gebruikt tijdens het plaatsen van de bestelling en de naam van het restaurant.

Hoe kan ik de status van mijn stempelkaarten controleren?

Elke keer dat je een stempel ontvangt, krijg je een e-mail van Takeaway.com met de huidige status van je stempelkaarten.

In welke restaurants kan ik de stempelkaarten gebruiken?

Als je alle vijf stempels bij een specifiek restaurant hebt verzameld, ontvang je een e-mail met een vouchercode. Deze vouchercode kan alleen gebruikt worden bij het restaurant waar je alle vijf stempels hebt verzameld.

Hoeveel korting kan ik krijgen?

Na het verzamelen van 5 stempels (een volle stempelkaart), ontvang je automatisch een e-mail met de vouchercode. De code is gedurende 3 maanden geldig. De waarde van de vouchercode voor de vijf verzamelde stempels is gelijk aan 10% van de totale waarde van de laatste vijf bestellingen.