Takeaway.com Awards

Categorieën overzicht

Beste Pizzeria

Je kan niet iedereen gelukkig maken, maar je kan wel een pizza voor ze bestellen (en dat is bijna hetzelfde). Klanten gebruiken pizza vaak als troostmiddel, dus gaat het bij de beste pizzeria niet alleen om het lekkerste deeg, maar ook om of je er blij van wordt.

Veelgestelde vragen

Algemeen
Genomineerden en categorieën
Stemmen
Winnaars en prijzen
Wat zijn de Takeaway.com Awards?

Takeaway.com organiseert deze awards jaarlijks om de beste restaurants op ons platform te erkennen en belonen. We belonen verschillende restaurants door ze op te splitsen in relevante categorieën en klanten te laten stemmen op hun favoriete genomineerden.

Hoe kan ik deelnemen aan de Takeaway.com Awards?

Restaurants konden deelnemen aan de Takeaway.com Awards door zich vóór 18 oktober 2021 aan te melden. Zodra de genomineerden zijn gekozen, kunnen restaurants hun klanten laten weten dat ze zijn genomineerd en dan kan de pret beginnen. Klanten kunnen tot 31 december middernacht op hun favoriete restaurants stemmen.

Wanneer vinden de Takeaway.com Awards plaats?

De genomineerde restaurants worden in november bekendgemaakt. Er kan worden gestemd van 6 tot en met 31 december. De winnaars worden in februari 2022 bekendgemaakt.

In welke categorieën worden prijzen uitgedeeld?

Voor een van de meest diverse online maaltijdplatforms is het niet meer dan logisch om de verschillende smaken te vieren die ons zo ver hebben gebracht. Dit jaar eren we alles, van hamburgers tot sushi. Het gaat niet alleen om wat er op het bord ligt - sommige restaurants hadden unieke manieren om contact te maken met hun klanten en die krijgen nu ook hun momentje in de schijnwerpers. Neem de tijd om alle categorieën te verkennen die de Takeaway.com Awards zo geweldig maken!

Hoe worden de genomineerden geselecteerd?

De genomineerden worden door de jury van Takeaway.com geselecteerd op basis van aanmeldingen en voorselectie. Elk restaurant kan zich aanmelden om in aanmerking te komen voor deze nominatie. Deze nominaties zijn gebaseerd op de antwoorden op de vragen van het aanmeldingsformulier, de beoordelingen van het restaurant en de mate waarin deze relevant zijn voor de prijscategorie. De restaurantpartner moet online zijn op Takeaway.com en het officiële aanmeldingsformulier hebben ingediend om voor de nominatie in aanmerking te komen. De restaurantpartner kan zich aanmelden via takeaway.com/awards/2021/nl-BE.

Hoe kan ik mijn klanten laten weten dat ik genomineerd ben?

Genomineerde restaurants krijgen exclusieve flyers die ze kunnen gebruiken om hun klanten aan te moedigen om te stemmen. Deze restaurants krijgen ook middelen om hun klanten via social media te laten weten dat ze genomineerd zijn. Het belangrijkste is dat restaurants hun topkwaliteit en uitstekende service kunnen blijven uitdragen.

Hoe kan ik stemmen?

Kies je favoriete restaurants in elke categorie en klik op stemmen. Voer je persoonlijke gegevens in en verzend!

Hoe vaak kan ik stemmen?

Je kan één keer per categorie stemmen, dus pak een kop koffie en neem de tijd om te beslissen welke restaurants jij het beste vindt.

Tot wanneer kan ik stemmen?

Je kan stemmen tot en met 31 december 2021.

Hoe worden de winnaars van de Takeaway.com Awards gekozen?

De winnaars van de Takeaway.com Awards worden bepaald op basis van publieksstemmen. De winnaar wordt gekozen op basis van de kandidaat die de meeste stemmen krijgt

Wanneer worden de winnaars van de Takeaway.com Awards aangekondigd?

De winnaars van de Takeaway.com Awards worden in februari 2022 aangekondigd.

Welke prijzen krijgen de winaars?

- Gedurende één jaar is op je restaurantpagina te zien dat je een Takeaway.com Awards winnaar bent

- Kortingsbonnen voor klanten om om hen te bedanken voor hun steun

- Een Award om met trots te laten zien dat jouw restaurant één van de beste is om bij te bestellen

- Speciale Takeaway.com producten die je met trots aan je klanten kunt laten zien

- Een week lang gratis TopRank boosters die ervoor zorgen dat jouw restaurant de beste zichtbaarheid krijgt op het platform

Hoe maak ik kans op een jaar lang gratis eten van Takeaway.com?

1. Kies jouw favoriete restaurant

2. Klik op stemmen

3. Vul je gegevens in

4. Hou een oogje in het zeil voor de bekendmaking van de winnaars

Wat betekent "één jaar gratis eten" precies?

Een jaar lang "gratis eten" bij Takeaway.com bestaat uit een wekelijkse voucher van € 100 die je één jaar lang (52 weken) elke week van ons ontvangt.